SiOL.net
|
četrtek, 26. november 2015 ob 08:34 |
Pred vami je veliki finale: Sašo in Jani sta se spustila v pravi kuharski dvoboj. Kateri izmed njiju je s svojimi kulinaričnimi specialitetami najbolj prepričal strogo žirijo?
|
|
Playboy.si
|
ponedeljek, 23. november 2015 ob 08:46 |
V slani vodi skuhamo proseno kašo. Kuhano odstavimo in pustimo, da proso vpije odvečno vodo.
Orjaškemu lignju odstranimo lovke, ki jih drobno nasekljamo. Zmešamo z ohlajeno kašo, narezanimi...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 19. november 2015 ob 15:47 |
Tokrat je zadišalo po mediteranski kuhinji - najprej po slastnih testeninah z zelenjavo in piščancem, potem pa nas je pritegnil morski vonj sočne rižote.
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 5. november 2015 ob 06:02 |
Na Celjskem se je v zadnjih letih nabralo nekaj zanimivih lokalov. Ponudbo zaokroža gostilna z burgerji in drugimi mesninami v središču grofovskega mesta.
|
|
Primorske novice
|
nedelja, 25. oktober 2015 ob 06:00 |
Sobota, 5.30 zjutraj. Gremo poskusit ribiško srečo, gremo na kalamare. Na lignje, da bo prav. Konec oktobra se počasi začne njihova sezona, nam je že dan prej povedal Peter Kodre - Sampei, ki...
|
|
SiOL.net
|
četrtek, 8. oktober 2015 ob 06:02 |
V italijanskem zamejstvu so nekatere najboljše slovenske gostilne, med katere se želi s posodobljeno kraško kulinariko uvrstiti tudi hotel Pahor v Jamljah.
|
|
Delo
|
ponedeljek, 5. oktober 2015 ob 15:00 |
Na oni strani, do koder se da peš, bi pisalo Casa in zraven bi bili dve zvezdici. Michelinovi! Četudi v Sloveniji nimamo zvezdic, imamo tri mednarodno vrhunske restavracije, ki jih obiskujejo...
|
|
|
|
<< Začetek < Nazaj 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 Naprej > Konec >>
|